MarktPlaza

Guido van Genechten - Mijn Buren (Hardcover/Gebonden) Kinderjury

65x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Guido van Genechten -  Mijn Buren  (Hardcover/Gebonden) Kinderjury

BCZ

Tien jaar geleden verscheen het prentenboek Rikki van Guido van Genechten (1957, Mol, België). Met dat boek werd hij laureaat van de internationale illustratorenwedstrijd Prijs van de Stad Hasselt. Sindsdien raakte zijn internationale carrière als kinderboekillustrator in een stroomversnelling. Na Rikki creëerde Guido van Genechten nog tal van andere personages: IJsje, Tito Tovenaar, Kleine Kangoeroe, Max, Klein wit visje ... Allemaal veroveren ze de harten van peuters en kleuters, niet alleen in Vlaanderen en Nederland, maar wereldwijd. De prentenboeken van Guido van Genechten worden verkocht in meer dan 30 landen. Zijn absolute bestsellers zijn Omdat ik zoveel van je hou, Het grote billen-boek en Rikki.

Marie-Louise heeft geluk – ze woont naast een dierentuin. Met alle dieren is ze goede vriendjes. Dat is heel leuk en handig: de papegaai vertelt de gekste verhalen, de olifant kan goed luisteren, de kameel helpt haar de spreidstand te oefenen …

Dit vrolijke prentenboek combineert de beproefde vertelkunst van Guido van Genechten met de frisse, uitbundige tekeningen van debuterend illustrator Sylvie Park. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties