MarktPlaza

Grote vierkante glazen schaal met kleurrijk retro patroon. Wat een eyecatcher is deze kleurrijke gla

613x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wat een eyecatcher is deze kleurrijke glazen schaal!!! Echt álle kleuren van de regenboog zitten erin verwerkt en geen enkel vierkantje komt twee keer voor. Voor sommige delen van de schaal zijn wel 9 lagen glas gebruikt. Deze schaal is voor 100% met de hand gemaakt in eigen atelier, echt elk vierkantje is met de hand gesneden en verwerkt. Alleen het mooiste glas is gebruikt voor de schaal en dat zie je ook terug in de heldere en intense kleuren!

De schaal is gemaakt van een basis van opaal zwart glas met diverse soorten helder en opaal glas in o.a. de kleuren; blauw, rood, groen, geel, oranje, bruin, grijs, zwart, paars, wit, roze en lila. Een mooie grote opvallende schaal die aan de randen oploopt tot circa 7 cm. hoogte. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal veel mooier dan op de foto's is te zien!

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De schaal van de foto is ook echt degene die je krijgt. Volledig handgemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen glasatelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van meer dan 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 24 uur.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde, aan de rand. De schaal is netjes afgewerkt met aan de onderzijde transparante rubberen stootdopjes.

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en gratis (verzekerd) verstuurd met pakketpost