MarktPlaza

Grondbox van stof | 150 x 180 cm

180x bekeken
1 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

GRONDBOX  van stof | Grijs 150x180 cm

  •  Stabiel babyspeelhek: de veiligheid van de baby staat bij ons op de eerste plaats. Onze omheining heeft een wetenschappelijke veiligheidshoogte van 68 cm en het is niet gemakkelijk voor de baby om eruit te draaien. Tegelijkertijd gebruikt de omheining een roestvrijstalen buisstructuur die de baby niet kan schuiven.
  • Tijd om te spelen: de tienhaas box heeft een doorschijnend materiaal, de baby kan binnen spelen, buiten de onveilige factoren buiten, en je kunt zijn status altijd vanuit meerdere hoeken observeren. Alles voor jou en je baby.
  • Groot en ruim: onze omheining is verdeeld in twee maten: 180 × 150 × 68 cm/200 × 180 × 68 cm. De ruimte is zeer groot, je kunt de grootte van de ruimte kiezen die bij je past, er is genoeg ruimte voor speelgoed enz. Je kunt ook met de baby gaan spelen.
  • Hoogwaardige materialen: onze hekken zijn gemaakt van veilige stof, ruiken niet, voorkomen vuil en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Eenvoudige installatie: de leuning kan zonder gereedschap eenvoudig worden gemonteerd, gedemonteerd en achteraf worden gemonteerd. Zorg ervoor dat de box voor gebruik veilig gemonteerd is; inclusief een montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

Zoek je iets speciaals dan ben je bij Speciaal4kids aan het juiste adres!


Onze voordelen op een rijtje:


✓ Gratis verzenden vanaf € 75,-- voor NL, voor BE € 100,-- ✓ 14 dagen retourrecht ✓ Webshop keurmerk ✓ Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!* Prijzen kunnen variëren. Alleen de prijs op Speciaal4kids is geldig!

Kijk voor de beschikbaarheid van dit product op Speciaal4kids.