MarktPlaza

groene stroom opladen , oplader

55x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Stroomopslag systeem voor thuis, accu voor zonne-energie 
Huidige energie voorzieningen worden (te) duur en daarom bieden wij de mogelijkheid om opslag van uw eigen gegenereerde stroom te realiseren.
Dit systeem werkt volledig onafhankelijk en is realtief eenvoudig te installeren, de basisopslag capaciteit is 10 Kw per accu. Dit systeem is voorzien van 1 extra 10 Kw accu, dus totaal capaciteit bruto is 20 Kw. Ook dit systeem kunt u uitbreiden naar 170 Kw door extra accu's toe te voegen.
De 20 Kw is voor een huishouden tot 6 personen voldoende. 
Dit systeem zal voornamelijk worden gebruikt om uw eigen opgewekte zonnen energie op te slaan om zo later te gebruiken, echter kan het systeem ook opgewekte stroom via windenergie opslaan.
Wat ook een mogelijkheid is: dat u via een stroomaggregaat het systeem in korte tijd oplaad om deze opgslagen energie later weer te gebruiken. 
Dit systeem omvat een krachtig omvormersysteem, een 20 kWh LifePo4 lithium thuisbatterij, een oplader en een bedieningseenheid, waardoor u kunt beschikken over een betrouwbare en duurzame stroomvoorziening. Met de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden met maar liefst 15 lithium thuisbatterijen (VH1024BL) van 10 kWh per stuk, kunt u gemakkelijk voldoen aan de veranderende energiebehoeften van uw huis of bedrijf.
Attentie: laat de installatie van dit opslagsysteem altijd doen door een erkende installateur.

 tel; +31(0)683603899           geen kopersbescherming