MarktPlaza

Grey's Anatomy - Seizoen 10 ( 6 DVD)

983x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

990:00 minuten

Acteurs: Patrick Dempsey Ellen Pompeo Justin Chambers Chandra Wilson James Pickens Jr. Sandra Oh

De storm mag dan zijn gaan liggen, het is nog maar de vraag of de relaties en romances in Grey Sloan Memorial het hebben overleefd. Onderlinge banden zijn stevig op de proef gesteld, liefdes zijn verloren gegaan en het ziekenhuis moet afscheid nemen van dr. Christina Yang. Leef mee met elk hartverscheurend moment in het niet te missen tiende seizoen van ABC Studios’ Grey’s Anatomy.

Een rampzalige modderstroom verandert het ziekenhuis in een totale chaos, waarin de levens van twee artsen aan een zijden draadje komen te hangen. Het drama bereikt een dieptepunt wanneer Arizona wanhopig tracht haar huwelijk te redden, terwijl Derek en Meredith moeten schipperen tussen hun rol als chirurgen en nieuwe ouders. Ondertussen jaagt een schokkend verraad Christina tegen Meredith in het harnas, bereidt April zich voor op de grote dag en zien we de terugkeer van een bekend gezicht. Grote geheimen leiden tot grote problemen, die zelfs de beste vrienden in vijanden kunnen veranderen.

Herbeleef Grey’s Anatomy: het complete tiende seizoen als nooit tevoren met exclusief DVD-bonusmateriaal, dat ons meeneemt achter de schermen en een intieme inkijk geeft in het leven van de onvergetelijke mannen en vrouwen van Grey’s Anatomy.


Afleveringen:
Seal Our Fate
I Want You with Me
Everybody's Crying Mercy
Puttin' on the Ritz
I Bet It Stung
Map of You
Thriller
Two Against One
Sorry Seems to Be the Hardest Word
Somebody That I Used to Know
Man on the Moon
Get Up, Stand Up
Take It Back
You've Got to Hide Your Love Away
Throwing It All Away
We Gotta Get Out of This Place
Do You Know?
You Be Illin'
I'm Winning
Go It Alone
Change of Heart
We Are Never Ever Getting Back Together
Everything I Try to Do, Nothing Seems to Turn Out Right
Fear (of the Unknown)