MarktPlaza

Grensobject Duitsland, Neuenhaus net over de grens bij Ootmarsum.

25x bekeken
26 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Objectbeschrijving:
Ontdek deze uitnodigende vrijstaande bungalow in het pittoreske Neuenhaus.
Een prachtig huis gebouwd in 2007 en gekenmerkt door zijn goed onderhouden staat. Met een ruime woonruimte van ca. 150 m ². Deze charmante bungalow biedt alles wat uw hartje begeert.
Op de begane grond vind je een innemende hal, die naar de verschillende delen van het huis leidt. Een toilet met fontein zorgt voor extra comfort. De lichtovergoten woonkamer nodigt u uit om er te vertoeven, terwijl de open keuken met hoogwaardige ingebouwde apparatuur het culinaire centrum van het huis is. Twee comfortabele slaapkamers bieden rust en ontspanning. De bijzondere badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een ligbad, een wastafel en een toilet en belooft ontspannende momenten. Een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger maakt de begane grond compleet. Ook is er nog een berging voor het opbergen van je tuinapparaten, die ook nog een deur heeft om het huis via de carport binnen te komen.
Een mooie houten trap leidt je naar de bovenverdieping, waar nog een slaapkamer met wastafel is. Daarnaast is er ook nog een praktische opslagruimte, die potentie biedt voor een vierde slaapkamer als er meer ruimte nodig is.
Extern maakt deze woning indruk met een ruime carport die plaats biedt aan twee auto's. Aan de rechterkant van het huis vindt u ook nog voldoende ruimte om een caravan te plaatsen of zelfs te stallen. De liefdevol aangelegde tuin met terras nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.
Deze prachtige bungalow in Neuenhaus combineert comfort, rust en ontspanning. Een woning die u en uw gezin een huiselijk en stijlvol huis belooft.
Samenvatting:
- Levensloopbestendige woning, door slaapkamer en badkamer beneden - Terras voor ontspannende uren
- Vloerverwarming die zorgt voor comfortabele warmte
- Kindvriendelijke buurt, ideaal voor gezinnen - Winkels zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de fiets
- Het centrum van het dorp is ook op korte afstand. - Een levendige omgeving omringt door veel groen
- Moderne glasvezelverbinding voor bliksemsnel internet
- Gelegen op een locatie, perfect voor ontspanning en recreatie - In de nabijheid van Nederland
Overig:
Perceeloppervlak: 561 m ² - Leefruimte: ongeveer 150 m ² - Aantal kamers: 5 - Aantal slaapkamers: 3/4
- Badkamer: 1 - Type verwarming: centrale verwarming op gas - Bestaande carport: 1
- Meerdere parkeerplaatsen beschikbaar
- Vraagprijs: 395.000 € - Makelaarscourtage: Commissievrij voor kopers
-Bezichtiging en beschikbaarheid: op afspraak
ENERGIE CERTIFICAAT:
Datum: 25.04.2024 Geldig tot: 25.04.2034 Type ID: Noodzaak
Energieverbruik: 67,1 kWh / (m ² • a) Energieklasse: B
Locatie
De charmante bungalow die we met trots presenteren, ligt in de idyllische straat Buitenborg 24, 49828 in Neuenhaus.Een bijzondere mooie omgeving in Duitsland, net over de grens bij Ootmarsum en Oldenzaal. Deze exclusieve locatie biedt niet alleen een rustige en ontspannen woonsfeer, maar ook uitstekende verbindingen met de omliggende infrastructuur. In Neuenhaus heb je het voordeel dat je in een gemeenschap woont, die bekend staat om zijn gastvrijheid en warmte, waardoor je je vanaf de eerste dag thuis zult voelen. Kortom, Neuenhaus biedt met zijn charmante ligging, omgeven door natuurschoon en uitgerust met een complete infrastructuur, de perfecte plek voor je nieuwe thuis.
Interesse, neem dan contact op met:
hwrupert@gmail.com of 0031 6 42843109
Graag zoveel mogelijk delen met vrienden en bekenden. Dankjewel.