Great North (DVD) IMAX Nieuw/Gesealed

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Great North  (DVD) IMAX Nieuw/Gesealed

BCZ

Het Verre Noorden zoals u het nooit zal ervaren: de verhalen en muziek van de mensen, de Inut en de Saami, die in Canada en Zweden op het dak van de wereld leven. Als rode draad loopt de kariboe en het rendier door hun leven. De merkwaardige reis die deze dieren afleggen openbaart het majestueuze landschap van het Noordpoolgebied.

Een ijsberg doemt reusachtige en lichtgevend op. Een rivier splijt een weg door een wijde ijzige vallei, die omringd wordt door grimmige bergen. Een regenboog overspant het wankele terrein. ''Mijn naam is Adamie Inukpuk,'' zegt de Inut, terwijl hij drinkt uit een ijskoude beek. ''Ik heb meer dan 5.000 jaar in dit land geleefd.'' Adamie, de kleinzoon van de legendarisch Nanook of the North, leidt u door het land, haar tradities en de cultuur van de Inut.

Ga mee op reis naar de afwisselende landschappen, koers over het ruwe terrein met eenzelfde ritme als die van de trekkende kariboes en beleef de bijzondere omstandigheden van de mensen die lang in harmonie met de harde elementen van het Noordpoolgebied hebben geleefd.

De film was oorspronkelijk te zien in Imax-Theaters wereldwijd zoals Omniversum Den Haag.''

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.