MarktPlaza

(gratis) Leuke mooie LUISTERBOEK sprookjes themaverhalen voor kinderen

168x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op zoek naar leuke (o.a. ) luisterboekverhalen?

Salandra-Creaties heeft 9 hele leuke en originele luisterboeksprookjes en themaverhalen (met toepasselijke achtergrondgeluiden) te koop (geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen - die vinden ze ook erg mooi en ontroerend), t.w.

- Het sprookje van De Doos van Salandra
- Avontuur in de jungle
- Stampij op de boerderij
- Slagzij in de piraterij
- De waarheden en wijsheden van heks lapedra
- De verhalenwedstrijd
- De ontsnapping van biggetje Hope
- De redding van Vlokje, de zeemeeuw
- Avonturen van zwerfhond Hanno en zwerfkat Flip.

Deze kun je voor maar 1,99 per verhaal (of voor 4,95 per 3 verhalen) downloaden bij diverse downloadshops.
! (Kijk bij de Onlinebibliotheek onder de titels of bij Sandra Koole). De verhalen duren ongeveer 20 minuten - precies genoeg om de concentratie van een kind vast te houden.
Ideaal voor in de auto, trein, op vakantie of voor het slapengaan!

Google voor meer informatie naar de website van Salandra-Creaties 

,
Verhuur van geboorte-artikelen en
Sprookjes-/themakist en
downloads luisterboekverhalen.

dedoosvansalandra@hotmail.com

Recensie op website in het maandblad Ouders van Nu (google "luisterboeken ouders van nu"): luisterboeken: leuk, avontuurlijk en leerzaam. Kinderen leren nieuwe woorden door te luisteren naar luisterverhalen en door te praten over het verhaal, moeten ze zelf aan de slag met taal. Wij hebben daarom de leukste luisterboeken voor kinderen van 5 tot 12 jaar voor je op een rijtje gezet.

Avontuur in de jungle: met dit luisterboek leert je kind door middel van een avontuurlijke junglereis van het meisje lana over belangrijke levenslessen. Hoe maakt je kind bijvoorbeeld zijn droom waar? Maar ook: wat je uitstraalt, krijg je ook weer terug en het is beter om te geven dan om te krijgen, worden in dit luisterboek benadrukt. Wat vooral een leuk extraatje is om naar te luisteren: de passende junglegeluiden op de achtergrond van natuurreservaat lapesa. Dit natuurgebied wordt beschermd door de ouders van lana. Haar ouders hebben veel wilde dieren opgevoed zoals de grijze panter kyra en pukkie de aap. Duur: 23 minuten