MarktPlaza

Gratis afvoer van uw oude sloop caravan I Caravansloperij Brabant

189x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Gratis afvoer van uw oude - sloop caravans en campers door caravansloperij Brabant, wij voeren al sinds 2014 caravans en campers af door geheel Nederland en België, duizenden tevreden particulieren klanten maar ook camping en stalling houders zijn u al met veel tevredenheid voor geweest.

24/7 staan onze chauffeurs met veel plezier en liefde voor u klaar, wij zijn een RDW erkend bedrijf en vrijwaren van uw caravan die een eigen kenteken plaat heeft vrijwaren wij 24/7 ter plaatsen dus u heeft altijd direct een geldig vrijwaring bewijs in handen waarmee u kunt aan tonen dat u niet langer eigenaar ben van de caravan.

 
Wij komen op:
●Campings
●Vakantieparken
●Gemeente terreinen
●Bij u thuis
●Bij de stalling
●Bedrijven en Opslag
● Langs de weg
●Boederijen
●Etc.. wij komen waar u maar wil.

Wij bieden ook de service indien uw caravan op de camping staat dat wij deze zelf eraf halen, indien er bestrating, hekwerk, schuurtje, etc... aanwezig zijn kunnen wij indien gewenst de camping plek voor u ontruimen en deze bezem schoon achter laten, voor meer info of voor het maken van een afspraak neem contact met ons op.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw caravan zelf bij ons in te leveren, neem hiervoor contact met ons op voor het adres.

Aanbieden van uw oude - sloop caravan / camper kan via WhatsApp, telefonisch of via de mail.

Wij staan ook klaar voor de GRATIS afvoer van uw oude - sloop Autos, Aanhangwagens, Paardentrailers, Motoren, Scooters, 45 km Autos, Boten, etc.. etc... meerdere ineens afvoeren altijd mogelijk.