Gratis afvoer van uw oude aanhanger door WW-Trading

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 433x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Gevraagd
Type prijs
Gratis

Omschrijving

GRATIS afvoer van uw oude aanhanger / aanhangwagen / oplegger / trailer
Meld uw (sloop)aanhanger gemakkelijk aan door een whatsappbericht te sturen naar: 0614467902

Al sinds 2008 zijn wij een van de weinig gespecialiseerde caravansloperijen uit Nederland. Wij staan bekend om onze milieubewuste caravan demontage en daar zijn wij trots op! 

Het demonteren van een caravan vergt namelijk meer kennis en vaardigheden dan men vaak denkt. Bij WW-Trading werken uitsluitend vakbekwame en ervaren medewerkers die zorgdragen voor een milieuvriendelijke en duurzame demontage van onze sloopcaravans. 

Naast technische kennis, beschikken onze medewerkers over ruime kennis en ervaring om efficiënt en zorgvuldig onderdelen uit een caravan of camper te demonteren en deze te beoordelen. Op deze manier worden bruikbare materialen verantwoord gerecycled.

U kunt bij ons uw oude caravan, camper of vouwwagen geheel kosteloos inleveren én laten afvoeren. 

Is het niet mogelijk om de kampeerwagen bij ons in te leveren? Maak dan gebruik van onze ophaalservice! Bij ons bent u gegarandeerd van een vlotte afhandeling. Zo heeft onze chauffeur direct het vrijwaringsbewijs voor de sloopcaravan bij zich, waardoor u ter plekke de verantwoordelijkheid voor de sloop- of schadewagen en het vervolgtraject aan ons overdraagt. De chauffeur brengt de sloopwagen naar onze caravansloperij waar wij zorgen voor een milieubewuste demontage.

Tijdens de demontage van uw caravan of trailer zorgen onze medewerkers dat alle bruikbare materialen en onderdelen worden gesorteerd en gerecycled, zo dragen wij bij aan een duurzaam milieu. 

Sloop en demontage service op locatie
Naast het afvoeren van caravans en campers zijn wij ook de aangewezen partij voor het demonteren en afvoeren van uw stacaravan of chalet. Deze kunt u natuurlijk geheel kosteloos bij een van onze vestigingen inleveren, maar wat als het niet mogelijk is om uw stacaravan of chalet te verplaatsen? 

Maak dan gebruik van onze sloop en demontage service op locatie. Bij WW-Trading werken uitsluitend vakbekwame medewerkers die zorgdragen voor een milieuvriendelijke en duurzame demontage van uw stacaravan of chalet. Wij garanderen dat uw standplaats schoon en netjes wordt opgeleverd. 

Bij WW-Trading kunt u volledige vertrouwen op een vlotte en goede uitvoering van de werkzaamheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag persoonlijk te woord. 

Heeft u een oude (sta)caravan, camper, trailer of vouwwagen staan? Stuur dan een foto en de plaats waar het voertuig staat samen met uw naam en telefoonnummer naar info@ww-trading.nl of op 0614467902. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een ophaalafspraak

Tot ziens bij,

WW-Trading Apeldoorn
Molenmakershoek 2
7328 JK Apeldoorn
Geopend op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 u. 

WW- Trading Brummen
Mercuriusweg 35
6971 GV Brummen
Geopend op zaterdag van 10:00 tot 17:00 u.

WW- Trading Bosschenhoofd
Pastoor van Breugelstraat 40B
4744 RB Bosschenhoofd
Geopend op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 u. 
Okt. t/m maart op maandag gesloten

www.ww-trading.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW.
KVK 08181183 - BTW NL205720006B01 - Rabobank NL51 RABO 0144 03695

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.