MarktPlaza

Graffiti Bedrijfsuitje Programma - Utrecht

74x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een creatief graffiti bedrijfsuitje bij Graffitifun! Het personeelsuitje graffiti spuiten bieden wij aan als een compleet programma om met je collega’s te ervaren. De workshop zal beginnen met een presentatie en het beantwoorden van vragen. Dit zal ongeveer 10 á 15 minuten in beslag nemen. Na de introductie gaat de workshop verder met het ontwerpen op papier. Hierbij krijgen de deelnemers tips en uitleg over maken van een ontwerp.

Dan is het tijd voor het ontwerpen met graffiti spuitbussen. Iedere deelnemer krijgt een eigen paneel en mag zijn of haar ontwerp spuiten. Je kunt er ook voor kiezen om allemaal op gezamenlijk paneel of een gezamenlijke muur te werken. Dit laatste is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke teambuildingactiviteit voor je bedrijfsuitje  Utrecht !

Tijdens de workshop worden zij gestimuleerd om samen te werken en om respect te hebben voor de spullen van een ander. Omdat alles inclusief is, hoef je als bedrijf zelf niets te verzorgen.

Tussendoor is er ook tijd voor een kleine pauze met wat drinken en snacks. Verder mag je tijdens de workshop met je collega’s op een echte graffiti muur spuiten en ook krijg je een rondleiding langs 200 tot 1000 meter aan graffiti muren. Dit kan bij ons op locatie, vooral locatie Amsterdam en Utrecht zijn aanraders. Iedere deelnemer krijgt na afloop van de workshop een certificaat- diploma van Graffitifun. Na de afsluiting is er nog de kans om een gezamenlijke foto te maken.

De workshop graffiti bedrijfsuitje duurt in de meeste gevallen ongeveer 1.30-2.00 uur en kan verschillen per grootte groep en locatie.

Bezoek website :https://www.graffitifun.nl/

Contactnr. (+31) (0)615828701

Contactmail-ID: info@graffitifun.nl