MarktPlaza

Grace Metalious - Terugkeer naar Peyton Place

60x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Grace Metalious - Terugkeer naar Peyton Place
Uitgeverij A.J. Luitingh
313 pag.
rug beschadigd, aan de bovenzijde is deze enigszins geplakt en onderin mist een stukje rug, ezelsoortjes aan de kaft; boek zit ietwat gammel in elkaar, er zijn een paar pagina's die bijna los zitten
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"De stadjes in New England zijn klein en vaak zijn ze mooi. In de ogen van een toerist zijn ze zo lieflijk en vreedzaam als een gekleurde prentbriefkaart, maar als je onder de oppervlakte kijkt, is het of je met je voet een steen hebt omgekeerd. Allerlei zonderlinge wezens kruipen plotseling onverhuld en in het volle daglicht rond. Iedereen die in het stadje woont, weet wat er zich afspeelt - geheimen zijn eenvoudig onbestaanbaar - maar niemand wil dat ook buitenstaanders er achter zullen komen. En het minst van al willen zij de waarheid gedrukt zien. Ik heb beschreven wat er gebeurt - en zij weten wat er gebeurt. Zo zijn de mensen nu eenmaal."