MarktPlaza

Goudsteen Powerbead armband

86x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een powerbead armband is een kralenarmband met een extra kraal en touwtje. Vaak gedragen door monniken. Soms ook gebruikt als telsnoer bij meditatie. Iedere kralenarmband heeft zijn eigen betekenis.

Deze armbanden worden in de Aziatische landen vaak gedragen door monniken en zo ook door de Dalai lama. De monniken tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de krachten van de edelstenen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse powerbead armbanden.

Goudsteen is een steen die door mensenhanden gemaakt wordt. De steen werd al in de 16e eeuw in Italië voor het eerst gemaakt door alchemisten die probeerden goud te maken. De steen bevat spikkels goudkleurig metaal, die schitteren wanneer je de steen beweegt.

De steen wordt gebruikt vanwege haar zeer sterke helende werkingen.  Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. 


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie