MarktPlaza

Gordon Ramsay - Ramsay's beste menu's

175x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Gordon Ramsay.
Hardcover in ringband, nieuwstaat !
23 x 31 cm.
onbeperkt variëren voor elke dag van de week.
Als kostelijke aanvulling op Ramsay's beste restaurant, de nieuwe tv-serie van topkok Gordon Ramsay, bevat Ramsay's Beste Menu's zijn favoriete internationale keukens, met Italiaanse, Franse, Spaanse, mediterrane, Britse, Chinese, Thaise, Zuidoost-Aziatische, Indiase, Marokkaanse, Mexicaanse en gerechten uit het Midden-Oosten. 
Ramsay presenteert de door hem meest gewaardeerde menu's uit deze keukens, samen met een selectie seizoenmenu's die zijn gebaseerd op diverse culinaire stijlen. 
Elk van de 52 menu's bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. 
Menukookboek met 52 driegangen menu's voor in de lente, zomer, herfst of winter, op landenkeukens, vaak ook dan met vermelding van jaargetijde zodat een ruime keuze mogelijk is. 
Die keus wordt nog eens extra vergroot doordat alle menupagina's horizontaal in drie delen zijn gesneden waardoor elk voor-, hoofd- of nagerecht verwisseld kan worden met een ander. Alle recepten zijn genummerd. 
Voorin uitleg over het gebruik van het boek, gevolgd door een menuoverzicht van negen pagina's waarop elk menu gefotografeerd is met opgave van de drie gangen. 
Elk menu over twee pagina's: links de stroken met gerechtenfoto's, rechts de stroken met een genummerd recept. Elk menu een eigen margekleur.