MarktPlaza

Golfplaten kopen

269x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Golfplaten in metaal of vezelcement kopen voor uw dak? Bestel de goedkope golfplaten bij Beplatingswinkel.nl. Direct uit voorraad leverbaar in meerdere kleuren.
Vezelcement golfplaten kopen?
De vezelcement golfplaat van het Nederlandse merk Humanit is van hoge kwaliteit. De vezelcement platen worden geproduceerd van PVA kunststof vezels en deze worden cementgebonden. De duurzame vezelcement plaat in antraciet voldoet aan de zeer strenge eisen van de Duitse Zulassung. Dit houdt in dat de platen onbrandbaar zijn, weerbestendig, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.
De vezelcement golfplaten kunnen gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie-projecten. De beplating kan bevestigd worden op hout met de bijbehorende golfplaatbouten. Beplatingswinkel.nl adviseert om altijd RVS bouten op het dak toe te passen! De lichtdoorlatende golfplaten type Humanithebben dezelfde golf als de Humanit golfplaat en kan daardoor perfect gecombineerd worden.
Metalen golfplaten
De stalen golfplaten worden zowel gebruikt voor dakbedekking als voor gevelbekleding. De plaat is gemaakt van staal, voorzien van een zinklaag. De stalen plaat, gemaakt van 185 gram aluzink, heeft een golfhoogte van 20 mm en een werkende breedte van 1000 mm. In vergelijking met de zinken golfplaten van vroeger, is deze metalen golfplaat met zinklaag breder. U heeft dus sneller uw dak dicht gelegd! U kunt deze stalen platen combineren met de 20/1000 lichtdoorlatende golfplaat met dezelfde golf.