MarktPlaza

Goedkoop naar de Spaanse Zon (regio Murcia /Costa Calida)?

416x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Casa Zeelandia

Adres: Calle Atlántico 150, Sucina, Murcia.

Een prachtig volledig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping (lift aanwezig), gelegen op resort Hacienda Riquelme.

Het appartement heeft een nieuwe U-vormige keuken met extra werkbladen, kasten en een ontbijtbar. De woonkamer loopt door de brede schuifpui naadloos over in het hoofdbalkon dat voorzien is van een volledige te openen glaswand.

De gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine. De ruime slaapkamers komen uit op een tweede balkon.

De uitzichten van het hoofdbalkon zijn erg mooi. Je kijkt uit over de 17e green van het golf terrein. In de verte zijn de Carrascoy-bergen zichtbaar. Het balkon geeft uitzicht op de beroemde zonsondergangen van de regio en is het ideaal om te eten, te ontspannen en te genieten van het heerlijk warme klimaat. 

Het resort Hacienda Riquelme

Hacienda Riquelme is een resort in de regio Murcia vlakbij de plaats Sucina. 

Met negentien zwembaden verschillende speeltuinen, twee restaurants een bar en een cocktailbar een supermarkt, fitnesshal, padel-en tennisvelden, en het traditionele pétanque, ontbreekt het je aan niets. Wil je er toch even uit, weet dan dat de horeca uit Sucina pendelopties beschikbaar heeft om zonder zorgen een hapje en drankje te nuttigen net buiten het resort.


Wat te doen buiten het resort?

Met de auto zijn ook het strand van de Middellandse Zee en Mar Menor op slechts 20 minuten bereikbaar. De steden Murcia en Cartagena bereik je binnen 30 minuten en de stad Alicante op iets meer dan een uur.

Ook winkelen kan prima in de grote steden maar ook in het winkelcentrum La Zenia Boulevard op minder dan een half uur rijden vanaf Hacienda Riquelme. 

Wil je een avondje uit om lekker te eten en/of te drinken dan is Los Alcázares een echte aanrader. De strip is een voor het verkeer afgesloten straat van ongeveer 500 meter waar een variëteit aan restaurants, cafés en discotheken (of in de directe nabijheid) aanwezig zijn.

Nog enkele mogelijkheden in de omgeving:

Karten bvb: https://circuitoyepesmotor.com/ 

Zeilschool bvb: https://circuitoyepesmotor.com/

Modderbaden San Pedro del Pinatar

Natuurpark Salinas y Arenales San Pedro del Pinatar

Fietsen aan Mar Menor

Natuurloop/wandeltocht San Pedro Del Pinatar 12 km

Reizen naar Hacienda Riquelme resort

Vliegen kun je op Alicante (1 uur transfer) of Corvera-Murcia (20 minuten transfer). Er is tevens contact met een Transfer service die in combinatie met eventuele autoverhuur ook mooie kortingen geeft. Goedkope vliegtickets zijn te boeken tussen de 100 en 250 euro retour (www.jetcost.nl)

Prijzen

Genoemde prijs (€300) is per week tot 22 december

Boek je twee aaneengesloten weken, dan ontvang je 15% knorting over de gehele geboekte periode

Boek je drie aangesloten weken, da ontvang je 30% korting over de gehele geboekte periode

Maandprijs is €650,-

(Alle prijzen zijn inclusief water, elektra en gas bij normaal gebruik)

Naast de genoemde prijzen is er een eindschoonmaak van €75 relevant.

De borg van €350,- dient voorafgaande aan de boeking samen met de huur betaald te worden en zal bij correct opleveren van de woning binnen twee weken na de geboekte periode teruggestort worden.