MarktPlaza

Goedkoop een Wordpress Webwinkel laten maken vanaf €250,00 ex btw

111x bekeken
2 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wilt u graag een mooie WordPress webshop laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €250,- ex btw een mooie WooCommerce shop voor u ontwikkelen met WordPress, wanneer u de site bij ons host. Voor dat bedrag bouwen wij een WordPress webwinkel voor u met 10 paginas en 30 (simple) producten. Deze site kunt u indien u dat wilt zelf verder uitbreiden met extra tekst en en product paginas. Of u kunt ons indien u meer tekst en product paginas wilt aanmaken ons de opdracht geven om dit te doen tegen betaling van extra kosten.


De hosting van uw WordPress store kan al vanaf €5 ex btw per maand. Wanneer u dat liever heeft kunnen wij uw site ook installeren op de hosting van een derde. Hiervoor brengen wij wel een eenmalige toeslag van €50 ex btw in rekening.


Wanneer u een site bij ons koopt bent u de eigenaar van de site en brengen wij geen maandelijks terugkerende kosten in rekening voor de bouw van uw site.


Wij zorgen ervoor dat uw webshop 100% operationeel is na de oplevering. U heeft bij ons niet de stress dat u de site zelf zonder begeleiding moet afronden. 


Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.