MarktPlaza

Goed onderhouden woning in rustige omgeving

103x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

 Welkom in dit goed onderhouden huis, direct instap klaar en gelegen in een rustige 1-richtingsstraat te 2040 Berendrecht. Geniet van de perfecte combinatie van rust en toegankelijkheid, met de nabijheid van de op- en afrit van de A12 en op wandelafstand van De Lijn haltes met rechtstreekse verbindingen naar bruisend Antwerpen en op enkele minuten van Nederland.
Het jaarlijks kadastraal inkomen bedraagt slechts €330.
Met de nabijheid van een supermarkt, apotheek, bank en openbaar vervoer, wordt het dagelijkse leven aangenamer.
Bijkomende pluspunten maken dit huis extra aantrekkelijk. De ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken en dubbel glas, waardoor de woning niet alleen veilig maar ook energiezuinig is.
Geniet van gezellige avonden bij de houtkachel. Een grote voorraad hout, garandeert u nog jarenlang plezier.
De woning is asbestvrij en de elektrische installatie is conform aan het AREI. Met een EPC-klasse D bent u vrijgesteld om het huis binnen de 5 jaar te renoveren.
De omgeving biedt extra voordelen met een gebied aan de overzijde waar gedurende 30 jaar niet gebouwd mag worden. Er is een ruime parkeermogelijkheid voor het huis. Er bevindt zich een groene zone aan de rechterkant van het perceel (geen bouwgrond). 
Met 100m² bewoonbare oppervlakte en een totaal perceel van 790m² biedt dit huis de perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid. De woning bestaat uit een woonruimte, inkomhal, keuken, kelder, wasruimte, badkamer, garage met automatische poort en een zolder.
De tuin kan beregend worden door water uit een waterput en een pomp. In de tuin bevindt zich een groot metalen tuinhuis van 15m² om het gereedschap te bewaren. Mis deze kans niet om dit huis te bezichtigen en maak het jouw nieuwe thuis! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.