Godin Gaia hanger van zilver met maansteen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze prachtige 925 sterling zilveren hanger is circa 5 cm. lang en is voorzien van een echt maansteentje en een spiraalvorm. Er kan een mooi bijpassend zilveren kettinkje van 45 of 50 cm. lang bij besteld worden.

De naam Gaia betekent Land en Aarde in de Griekse Taal, maar haar oerwezen gaat veel verder terug. Gaia is geboren uit chaos in het begin der tijden. Haar energetisch astrale lichaam werd e blauwdruk van onze prachtige aarde, die wij vaak als Moeder Aarde betitelen.
Als Godin kwam Gaia ook in een stoffelijk lichaam op aarde en leefde o.a. in Griekenland en speciaal Kreta, om de planeet en haar bewoners bij te staan en te laten ontwaken!

Maansteen doet door de zachte parelglans denken aan maanlicht. De steen is al eeuwen bekend en was vooral populair bij de aanbidders van de maan. Ook bij de oude Grieken en Romeinen speelde de maansteen een belangrijke rol, zij geloofden dat de maansteen de eigenschappen van de maan hier op aarde versterkt wordt.
Maansteen is met de maan en het vrouwelijke aspect van ons gevoelsleven verbonden. De vrouwelijke zacht stromende trilling ervan kan verharde gevoelsstructuren oplossen en een helende, harmoniserende invloed uitoefenen op ons gevoelsleven en onze emotionele evenwicht. Een maansteen bevordert dan ook vrouwelijke eigenschappen, zoals: zachtheid, ontvankelijkheid, voorgevoel en intuïtie en helpt bij mannen ontvankelijk te zijn voor hun vrouwelijke kant en daardoor totaler worden.

De spiraal symboliseert leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. De spiraal is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Het staat ook voor groei, expansie en kosmische energie afhankelijk van de cultuur waarin het gebruikt werd.
Door de Kelten werd het de spiraal als symbool van de zon gebruikt en het is ook een oud symbool van de godin, de baarmoeder, vrouwelijke slangenkracht, voortdurende verandering, en de evolutie van het universum.

Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.