MarktPlaza

Glasbewassing door MB Cleaningservice!

237x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Glasbewassing

Vlekkeloze ramen dragen in hoge mate bij aan een professionele uitstraling van uw pand. Maar ook voor uw eigen medewerkers is het prettig als zij door fris gewassen ramen kunnen kijken. Regelmatig glasonderhoud zorgt bovendien niet alleen voor meer professionaliteit, het verlengt ook de levensduur van uw glas.

Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen we welke hulpmiddelen er nodig zijn en bepalen we samen met u wanneer en hoe vaak we langs komen. Die hulpmiddelen kunnen bestaan uit de vertrouwde ladder en wisser, maar ook uit geavanceerde technieken. Hoewel we een globale planning met u hebben gemaakt, neemt onze planner ook altijd vooraf nog even contact met u op om de exacte plandag met u af te stemmen. Zo kunnen we zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen.

Glasbewassing voor particulieren

M&B Cleaningservice komt ook bij u thuis om de ramen weer te laten stralen. Wij maken gebruik van een tucker-pole systeem zodat wij niet onnodig op een ladder hoeven te klimmen. Om geen strepen achter te laten op uw ramen gebruiken wij Omose water in ons tucker systeem. En uiteraard gecombineerd met ecologische schoonmaak middelen!

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de wasfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we een gebouwspecifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.
 

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing

M&B beschikt over professioneel materieel om de beglazing van elk gebouw vakkundig te reinigen. Waar nodig zetten we daarvoor telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen.

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG

Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Zij werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en planning. Goed glasonderhoud is een investering in het waardebehoud van uw bedrijfspand