MarktPlaza

Glamping - Dordogne - Frankrijk -Safaritent

165x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kijk op www.Juliette-Tentvakanties.nl

Luxe vakantietenten, safaritenten of Mobile Home op schitterende 4****camping
 
Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Ook voor de juniors die veel plezier hebben met paarden
 
Diverse eetgelegenheden aanwezig op camping en in de omgeving
 
Circa 930 km. van Utrecht
 
Nederlands gesproken, Nederlandse eigenaren
 
Recreatiemogelijkheden en beperkte animatie in het Nederlands
 
Wi-fi tegen betaling op de camping
 
Ruime plekken met schaduw of/met zon
 
Fijn zwembad met ligbedden
 
Prachtige natuurgebieden en leuke dorpjes
 
Huisdieren op de camping zijn toegestaan in de tenten.

Prachtig gelegen op een domein van 12 ha. met rondom bossen en de uitlopers van de bergen biedt de camping je smaakvol ingerichte staanplaatsen. De camping bevind zich in het midden van een prachtig heuvellandschap.
Er is een uitgebreid netwerk aan mountainbike routes die u kunt opvragen bij het office de tourisme in Hautefort. Ook is op ± 10 km van de camping een bedrijf waar u mountainbikes kunt huren. In juli en augustus worden er met ons animatieteam dagelijks sportactiviteiten en spelletjes georganiseerd voor jong en oud.
De camping
De plaatsen zijn goed onderhouden en harmonieus verdeeld over het terrein met zonnige en schaduwrijke plekken, de glamping tenten hebben plekken met zon en schaduw. Gelegen in de idyllische vallei van de Auvézère, vindt u – in het noorden van de Dordogne – Camping Les Tourterelles. De familie de Haay ontvangt hier al ruim dertig jaar haar gasten, in een bebost park van 12 hectaren. De camping heeft 99 staanplaatsen waarvan Juliette 3 plaatsen heeft voor haar Glamping Safaritenten.
De omgeving
Van half april tot eind september kunt u genieten van de legendarische gastronomische rijkdom en geschiedenis van de Dordogne. Zoals het kasteel van Hautefort, de tuinen van Terrasson Lavilledieu of de grot in Tourtoirac. De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen, vissen, fietsen of paard te rijden in de natuur. En ontdek de vele bewaarde historische dorpjes.