MarktPlaza

Gizzi Erskine - Skinny Weeks And Wicked Weekends (Hardcover/Gebonden)

54x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

244 pagina's

een briljante balans tussen gezond en goddelijk

Gizzi Erskine has been a columnist for The Sunday Times Magazine, Contributing Editor for InStyle and has written for a wide variety of other magazines and newspapers such as Marie Claire, Elle, Elle USA, Vogue USA, GQ, The Times and the Evening Standard. Her previous books include Cook Yourself Thin, Gizzi's Kitchen Magic, Skinny Weeks & Weekend Feasts and Gizzi's Season's Eatings.

Dit nieuwe boek van de succesvolle Gizzi staat vol met fantastische en smaakvolle gerechten voor levensgenieters die graag in vorm willen blijven. Het idee is heel eenvoudig. Als je doordeweeks gezond en slank eet, kun je in het weekend zonder schuldgevoel genieten van de meest waanzinnige gerechten. In het eerste deel, Skinny weeks, vind je slanke, smakelijke en snelle recepten die garant staan voor 1 à 2 pond gewichtsverlies per week.In het tweede deel, Wicked weekends, trakteert Gizzi je op heerlijk weekend-eten. Verwen jezelf en je vrienden op een feestdiner op vrijdagavond, een lange ontspannen zaterdagse brunch of een fijne zondagse lunch. Geniet zonder schuldgevoel van het eten waar je van houdt, want je hebt het verdiend. De perfecte balans tussen gezond en goddelijk!

Grappig, een trendy dieetboek dat aanbeveelt alle trendy dieetboeken de deur uit te doen, behalve natuurlijk dit boek van televisiekokkin Gizzi Erskine die haar gelijkenis met filmster Audrey Hepburn flink uitbuit. De opzet is simpel: een aantal dagen letten op wat je eet (skinny weeks), om daarna een dag of weekeinde uit de band te springen (wicked weekends). Veel gerechten zouden echter gemakkelijk van skinny naar wicked kunnen, of andersom. Wat doet een dessert met banaan, pindakaas, marshmallows en chocolade in het skinny deel en hoe 'wicked' zijn gevulde eitjes met gebakken rode biet? De inspiratie komt vooral van mediterrane en Aziatische keukens. De opmaak is kleurig, de meeste recepten hebben foto's, maar niet allemaal. Het register is overzichtelijk, met ingangen op ingrediënt en recepttitel. Gebruik dit boek niet om af te vallen, maak er gewoon uit klaar wat je lekker lijkt.