MarktPlaza

gîtes Périgord, Zwembad, tuin! Juli Aug!

133x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dordogne vakantiehuizen (2 luxe gîtes) met zwembad, park, fantastisch uitzicht!Les

Gites Fleuris-Onze 2 gîtes (4 tot 10 pers.) en traditioneel gebouwd stenen Périgord huis, verward zwembad, fantastisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne.
La Petite Rose-Met klimrozen geaccentueerd 18e eeuws Perigord huis "en pierre" met gedeeld opzetzwembad voor 2 - 4 personen.
1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer met open keuken en open haard. De slaapkamer heeft een dubbelbed en in de woonkamer staat een divanbank. Fraai uitzicht vanuit de vensters.
Keukenuitrusting: fornuis, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, pers en mixer. De woonkamer heeft een KTV, Video of speler DVD, CD speler, en bibliotheek.
Wisteria-3 slaapkamers, 1 badkamers, afzonderlijke WC, woonkamer, en volledige keuken. Door de openheid van de woonkamer en de keuken komt de warmte van de grote open haard u tegemoet, terwijl u aan het koken, eten, of ontspannen bent. De slaapkamers, allen boven, hebben mooie klassieke houten plafonds en de vensters geven een fantastisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne
Keukenuitrusting: fornuis, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, pers en mixer. De woonkamer heeft een KTV, Video of speler DVD, CD speler, en bibliotheek met boeken.
Internet (indien u over een laptop met WIFI-kaart beschikt)
Gedeelde bijkeuken met wasmachine en centrifuge.
centrale hitte en open haard
Buiten:
Het zwembad met terras, barbecue & picknick, bordspellen, tafeltennis, volleyball, badminton, croquet. Bij het zwembad staat een jacuzzi spa. In de tuin treft u onze liefde voor bloemen aan, hetgeen leidt tot een fraai kleurenpallet.
boomhut, speelgoed, kinderfietsjes, stepjes, skelter, speeltuintje met schommel
Omgeving:
Midden in de mooie Vallei Auvezere liggen de lokale dorpen St Agnan, Tourtoirac, en Hautefort. Na een korte wandeling bent u al in St Agnan nemen, waar u een bakkerij, bank, een pizzeria, bar en een kerk vindt. Iets verder treft u een supermarktje - kruidenierswinkel. Dichtbij op wandelafstand is het indrukwekkende kasteel van Hautefort. Het mooie dorp van Tourtoirac ligt op 5 km, waar een 1000 jaar oude abdij ligt.
volledige keuken. . In een straal van 60 km. bevinden zich alle grote bezienswaardigheden van de Périgord zoals: de grotten van Lascaux en de middeleeuwse steden Roccamadour, Sarlat en Périgueux.
In Brive en Perigueux (40km) bevinden zich twee 18-holes golfbanen. Het Office de Tourisme vele wandel- en mountainbikepaden rondom St. Agnan/Hautefort uitgezet. In het dorp is een gratis toegankelijke "all-weather" tennisbaan. Overige activiteiten in de nabijheid van Hautefort zijn o..a. canoën, raften, speleologie (onder begeleiding), Quad rijden en abseilen/klimmen in een speciaal ingericht bomenpark
Sporten:
Paardrijden, golf, tennis, basketbal, voetbal (op 1 km), vissen en zwemmen
Bezoek onze website voor meer info en vele foto's.
Prijzen zijn per week en inclusief uitgebreide linnenpakketten, eindschoonmaak, toeristenbelasting en electriciteit/water.