Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 216x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Mooie brievenbus van gecoat gietijzer / aluminium. De kleur is bruin antiek looken staat mooi bij een klassiek ingericht huis of een tuin met veel gietijzeren producten. Omdat het hier een wandbrievenbus betreft is hij zeer geschikt voor bevestiging aan de muur of schutting

Afmetingen;
Deze brievenbus heeft de volgende maten:
* 31.5 centimeter lang
* 9.5 centimeter breed
* 45 centimeter hoog.
Hij is hierdoor zeer geschikt voor huizen waar men regelmatig grotere enveloppen (van A4 formaat) ontvangt. De kleinere brievenbussen zijn hiervoor vaak minder geschikt en (belangrijke) post wordt dan vaak dubbel gevouwen.

Materiaal;
Gebruikt materiaal is aluminium / gecoat gietijzer.

Het ontwerp van deze brievenbus;
Vintage design bewerkt met oud goudkleurig postlogo op de klep en een mooi wapen op het deurtje. De klep klapt naar binnen waardoor de post (als hij er helemaal in gestopt wordt) te allen tijde droog blijft

Wat ontvangt u er wel en niet bij;
* Wel; twee sleuteltjes
* Niet; bevestigingsmateriaal. Schroeven voldoen hier. Dit omdat als het deurtje geopend de gaten in de achterplaat door middel van drie schroeven aan de muur / schutting bevestigd kunnen worden. Het benodigde bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd omdat het geheel afhankelijk is van het materiaal waaraan hij bevestigd wordt (hout, steen etc) en de dikte daarvan.

Onderhoud;
Wij raden aan deze brievenbussen regelmatig met een lichte natuurlijke oliesoort op een zachte doek te behandelen. Dan blijft de karakteristieke uitstraling optimaal behouden en heeft u jarenlang plezier van uw blikvanger. Gebruik nooit schuurmiddelen of schoonmaakproducten op dit authentieke product.

Toch schade?
Gietijzer is een authentiek product en daardoor kwetsbaarder dan ander materiaal. Na oppervlakte beschadiging van de coating kan door weersinvloeden roestvorming optreden. In kustgebieden wordt dit proces versneld. Wij raden aan beschadigingen direct aan te tippen met speciale smeedijzer verf.

Tot slot;
Deze brievenbus kopen levert een echte blikvanger voor uw woning op.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.