Ghislaine Bénady - De Keuken Van Marokko
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
160 pagina's
Heerlijke, authentieke Marokkaanse recepten
- Meer dan 90 recepten voor vlees, vis, couscous, bijgerechten, desserts en natuurlijk vele verrukkelijke tajinegerechten.
- Met prachtige sfeerfoto's en achtergrondinformatie over de Marokkaanse keuken en culinaire gebruiken.
Recensie(s)
De auteurs brengen hun eigen culinaire achtergrond samen in dit kookboek. De ruim negentig recepten zijn verdeeld over acht categorieen. Bij elke categorie wordt een korte relevante toelichting gegeven. Bij couscous en pastilla's wordt dit ondersteund met zwart-witinstructiefoto's. Bij elk gerecht wordt de Nederlandse of Marokkaanse naam vermeld of gecombineerd. Per gerecht is er een duidelijke lijst van ingredienten (die in Nederland verkrijgbaar zijn), de bereidingswijze, de voorbereidings- en kooktijd en het aantal personen of stuks. Dit alles uitgevoerd in verschillende kleine lettertypen. De portiegrootte voor de hoofdgerechten is ruim naar Nederlandse normen. Vegetarische gerechten worden niet apart vermeld. Van elk gerecht is, in grootte verschillend, een kleurenfoto gegeven. Niet altijd is duidelijk welk gerecht bij welke foto hoort. Een ervaren amateurkok kan de gerechten in de vermelde tijd bereiden. In het register worden de recepten zowel in volgorde van presentatie in het boek als alfabetisch vermeld.