MarktPlaza

Gevelreiniging Breda

29x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar professionele gevelreiniging in Breda en omgeving? Dan bent u bij Gevelreiniging Breda aan het juiste adres! Mijn naam is Finn De Vries, en samen met mijn team zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Met jarenlange ervaring en een passie voor schoonmaken, bieden wij hoogwaardige gevelreinigingsdiensten die aan al uw verwachtingen voldoen.
Waarom Gevelreiniging Breda?
Bij Gevelreiniging Breda begrijpen we dat een schone gevel niet alleen het uiterlijk van uw pand verbetert, maar ook de levensduur van de gevel verlengt. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw gevel grondig te reinigen, zonder schade aan te brengen aan de structuur van uw gebouw. Onze diensten zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden.
Onze diensten omvatten:
  • Hoge druk reiniging: Voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals algen, mos en atmosferische vervuiling.
  • Stoomreiniging: Een zachte, maar effectieve methode om vuil en vlekken van delicate oppervlakken te verwijderen.
  • Graffiti verwijdering: Wij zorgen ervoor dat ongewenste graffiti snel en grondig wordt verwijderd, zonder sporen na te laten.
  • Impregneren: Bescherm uw gevel tegen toekomstige vervuiling en vochtproblemen met onze impregneerdiensten.
Wij werken met zorg en precisie, zodat uw gevel weer straalt als nooit tevoren. Bezoek onze website op voor meer informatie over onze diensten en om een gratis offerte aan te vragen.
Bij Gevelreiniging Breda staat klanttevredenheid voorop. We luisteren naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaakbeurt of een periodiek onderhoudscontract, wij staan klaar om u te helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 076 369 02 74 of bezoek onze website om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Kies voor kwaliteit, kies voor Gevelreiniging Breda!
Contactinformatie:
Gevelreiniging Breda
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL, Breda
076 369 02 74