GEVANGEN IN EEN KUS - Jude Deveraux (03)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 53x bekeken
  • Datum geplaatst 9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

GEVANGEN IN EEN KUS - Jude Deveraux
Historische roman

Areopagus 1994 (318 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
€ 6,95
Verzendkosten voor koper: Pakket of opengeslagen op risico van de koper (250gr-2kg)
De schrijfster Hayden Lane heeft met haar historische liefdesromans enorm veel succes. Voor haar nieuwste boek, dat gaat over een moderne, hedendaagse heldin die terugreist naar de zestiende eeuw, bezoekt Hayden de helderziende Nora. Daar wacht haar een grote verrassing.
Volgens Nora was Hayden in een vorig leven de Engelse Lady de Grey. Deze adellijke jongedame was berucht om haar vele buitenechtelijke affaires. Nadat haar echtgenoot op mysterieuze wijze om het leven kwam, bleek zij spoorloos te zijn verdwenen. Sindsdien waart er, volgens de overlevering, in hun huis een rusteloze geest rond.
Hayden raakt helemaal in de ban van dit verhaal. Hoewel Nora haar waarschuwt dat ze het verleden beter kan laten rusten, is Hayden vast van plan meer over haar vorige leven te weten te komen. Ze besluit onder hypnose herinneringen naar boven te halen. Maar dan gaat er iets fout.
Tot haar grote schik komt Hayden weer bij in het strakke korset van de beruchte Lady Catherine de Grey. De jonge Catherine is echter helemaal niet zo'n uitdagende, losbandige echtgenote als in de geschiedenisboeken staat geschreven. Integendeel, ze is juist stapelverliefd op haar razendknappe echtgenoot!
Maar de zwijgzame Lord Adam de Grey wil niets met zijn vrouw te maken hebben. Hayden beseft dat ze de timide Catherine moet helpen haar echtgenoot te verleiden. Want de onweerstaanbare Lord houdt niet alleen het geluk van zijn vrouw in handen, maar ook dat van Hayden…


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.