GESIGNEERD - Paul Witteman - Het geluid van wolken + C…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 81x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De muziekkeuze van Paul Witteman

Van jongs af aan heeft Paul Witteman muziek in zijn hoofd – ook als er geen muziek wordt gespeeld. Regelmatig vraagt hij zich af: waarom denk ik nu aan deze melodie en niet aan een andere? Waarom hoor ik een strijkkwartet van Beethoven wanneer Hans van Mierlo spreekt, en waarom dendert La Valse van Ravel door mijn kop tijdens een spannende televisie-uitzending?

Het antwoord op die vragen moet worden gezocht in de ondoorgrondelijke werking van de hersenen en in de unieke ontwikkeling van ieders muzikale smaak. In Het geluid van wolken probeert Paul Witteman te ontrafelen hoe zijn stemming wordt beïnvloed door de muziek waarnaar hij luistert. Iedereen bewaart ergens een sleutel die de deur opent naar zijn eigen kleine paradijs van muzikaal genot. Paul Witteman beschreef zijn ervaringen in de hoop dat ook anderen die sleutel zullen vinden.

In Het geluid van wolken klinkt muziek in woord en geluid. Met grote kennis van zaken vertelt Witteman wat er gebeurt, met hem zelf en wellicht ook met de lezer. Zodat die lezer ook het geluid hoort van wolken op de achtergrond wanneer Ralph Vaughan Williams zijn vogel de lucht in stuurt.

Balans
1e druk 2007
gebonden, hardcover met stofomslag
192 pagina's
formaat: 22 x 14 x 2 cm
gewicht: 355 gram
brievenbuspost

gesigneerd, inclusief CD

Boek is in nieuwstaat
cadeau-waardig

Zie ook mijn andere aanbiedingen, klik op winkelwagentje of Wanna Haves,bij aankoop meerdere items krijgt u korting, eventuele verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)

=====================================================================================


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.