MarktPlaza

Gerard Janssen - Papadag (Hardcover/Gebonden)

107x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

multitasken voor vaders

144 pagina's

Het vaderschap combineren met een zware baan is best lastig. Er is altijd wat: een ziek kind, een vergadering die uitloopt, een onvoorziene file. De stress kan hoog oplopen.
Daarom is er nu deze gids. Voor vaders die graag wat meer thuis zijn, maar ook hard willen werken. Vol informatie over dingen die een vader moet weten: wat is gezond eten, hoeveel moeten kinderen bewegen en is tv-kijken ongezond? Maar in dit boek leer je ook hoe je leuke dingen kunt doen met de kinderen, ondertussen je mail afhandelt en het huis schoonmaakt.
Hoe deel je als vader die (af en toe een dag) thuisblijft om voor de kinderen te zorgen je dag in? Hoe sorteer je was? Hoe krijg je je kind in slaap? Hoe tover je een warme maaltijd op tafel, zodat je werkende vrouw direct kan aanschuiven bij thuiskomst? En hoe maak je tussendoor toch nog die klus af voor je werk? De auteur Gerard Janssen is ervaringsdeskundige en laat dat duidelijk merken. Hij schrijft grappig, luchtig, maar met een serieuze, soms wat belerende ondertoon. De vrij uitgebreide informatie is aangevuld met modern vormgegeven full color infographics, stroomschema’s, illustraties en heel veel tips en oefeningen. Het boek is opgebouwd volgens de dag, van ’s ochtends tot ’s avonds. Janssen (1967) studeerde Technische Natuurkunde. Hij schrijft voor diverse kranten, tijdschriften en heeft vele boeken op zijn naam staan, waaronder het 'Zwangerschapsboek voor Mannen'. Kleine druk.