MarktPlaza

Gerard Janssen - Dochters!

95x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

handleiding voor vaders

174 pagina's

Als op een dag een jongeman vader wordt van een dochter, moet hij leren dat vrouwen ook mensen zijn. Rare mensen, met vreemde gewoontes en gebruiken, dat wel. Maar dan krijgt hij dit boek cadeau!
In dit boek voor meisjesvaders worden praktische vragen afgewisseld met de nieuwste pedagogische en psychologische inzichten. Zodat vaders, als ze dit boek gelezen hebben, alles weten over meisjesdingen en wat je over vrouwen moet weten om het overzichtelijk te houden.

Dit boek geeft op humorvolle wijze een schets van de situaties die vaders met hun dochters meemaken. Dit varieert van het vlechten van het haar tot giechelen. Steeds worden adviezen gegeven aan vader om zijn dochter beter te begrijpen en op haar gedrag in te spelen. Het boek bevat vele grappige foto's, tekeningen en statistieken; daarnaast wordt gebruik gemaakt van vele verschillende lettertypen en kleuren. Het geheel maakt een speelse, geestige, kleurijke indruk. Voor in het boekje is een inhoudsopgave te vinden met daarin behalve de hoofstukverdeling ook een vermelding van alles dat niet in het boekje te vinden is. De samensteller van het boek is zelf vader van een dochter. Uitgave in klein formaat.