MarktPlaza

Geoffrey Household - De geheime passagier

108x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Geoffrey Household - De geheime passagier
Jan van Tuyl N.V.
207 pag.
harde kaft met stofomslag
wel wat gebruikt uiterlijk, dat wil zeggen: het boek is bij de rug eens wat nat geweest, is af en toe een beetje te zien in sommige gleuven van het boek. De stofomslag is ook in een slechte staat en is bij de rug met plakband aan het boek vastgeplakt.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"De geheime passagier is Claudio Wolferstan, maar hoe kwam hij op het schip dat hem naar Rusland moest brengen? En waarom kwam er een telegram dat de kapitein, midden in de Oostzee weer naar Londen terug moest om Claudia daar weer in alle stilte te ontschepen?

Ja, het is een zonderling en zeer vermakelijke geschiedenis.

Als Engelsman in ecuador geboren, krijgt Claudio van zijn stervende vader de opdracht om na zijn dood in Engeland het familiefortuin te gaan zoeken, dat ergens in een schoorsteen van het oude familiegoed verborgen zou zijn. Had Claudio nu maar gewoon gedaan. Was hij nu maar niet als een geveltoerist naar binnen geklommen, en was hij nu maar niet juist in de kamer van die mooie vrouwelijke atoomdeskundige terechtgekomen, dan ... ja dan .... dan hadden wij U dit boek niet aan kunnen bieden, en dan had U nooit zoveel uren vaan aangename spanning doorgebracht met het lezen van deze modderne avonturenroman."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)