GenuTrain S kniebrace

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 100x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De GenuTrain S kniebrace met scharnieren aan de zijkant ondersteunt het kniegewricht bij lichte instabiliteit, artritis of gonartrose.

Een geïntegreerde, ringvormige visco-elastische pelotte omsluit de patella en voorkomt kniepijn aan de voorkant van het kniegewricht. De combinatie van scharnieren en inelastische klittenbanden van de GenuTrain S geven de knie extra ondersteuning.


Stabiliseert het kniegewricht en werkt spieractiverend
Ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort
Anatomisch gevormde scharnieren voor een goede ondersteuning

In de GenuTrain S (S voor scharnier) geleiden de scharnieren aan de zijkant de knie tijdens de bewegingen. Zij kunnen na verwarming worden vervormd en kunnen op deze manier anatomisch worden aangepast. Het gewricht wordt aanvullend via het elastische, actieve Train-breiwerk met geïntegreerde pelotte musculair gestabiliseerd.

De geïntegreerde, elastische pelotte rond de knieschijf kan niet verschuiven. Deze helpt de bandage correct te positioneren en past zich bij elke beweging aan de hoek van het kniegewricht aan. Zo wordt voor een massage-effect gezorgd dat het omliggende spierweefsel activeert en de doorbloeding stimuleert. De medisch effectieve wisselwerking van compressie en massage van de GenuTrain S zorgt ervoor dat oedeem en bloeduitstortingen sneller verdwijnen.

Gonartrose
Instabiliteit van de knie
Artritiden (b.v. reumatische artritis)
Mensicusklachten
Wintersportblessures
Na Voorste KruisBand (VKB) operatie
Na Achterste KruisBand (AKB) reconstructie

https://www.bracewebwinkel.nl/knie/182-genutrain-s-kniebrace.html


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.