Genezen in plaats van repareren, G. Niederführ

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Genezen in plaats van repareren, G. Niederführ
2009
160 blz.
15x22 cm
Slappe kaft
Inhoud: 
Genezen in plaats van repareren.
Mohamed Khalifa s spectaculaire geneeswijze bij sport- en andere blessures.

In 1996 scheurt Boris Becker op Wimbledon de strekpees van zijn slaghand, zo n beetje de ergste blessure die een tennisser kan overkomen. Het wil ondanks alle behandelingen maar niet genezen. Totdat hij in augustus naar Mohamed Khalifa gaat. Nog diezelfde dag tennist Becker 40 minuten lang, zonder problemen. Hij geneest definitief. Hetzelfde overkwam Roger Federer, die op 11 oktober 2005 de banden in zijn afzetbeen scheurt. Khalifa behandelt hem op 24 oktober alleen met zijn handen, en Federer bereikt in Shanghai in november zelfs de finale van het tennistournooi. Khalifa heeft zich altijd op de achtergrond gehouden, en ontwikkelde ondertussen een methode om mensen die een beschadigde meniscus, gescheurde kruisbanden of iets dergelijks hebben en op krukken lopen, snel en effectief (en alleen met zijn handen!) te helpen. Velen konden zelfs zonder krukken de spreekkamer weer verlaten en de volgende dag alweer met sporten beginnen.
De auteur is een journalist die Khalifa vanaf 1996 van heel nabij kent en is de enige aan wie Khalifa zijn kennis heeft toevertrouwd. In dit boek lezen we over het werk van Khalifa, over de achtergronden van de werkwijze, en krijgen we een heel nieuwe kijk op het ontstaan van kwetsuren en op genezen. 

Bevlogen, betrokken en vernieuwend!

Mohammed Khalifa acht de tijd rijp om zijn kennis en werkwijze over te dragen aan anderen, en zal in dat kader ook Nederland bezoeken.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.