GEMEENSCHAP VAN DE EENVOUD deel 1 & 2 - Beverly Lewis

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 33x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

GEMEENSCHAP VAN DE EENVOUD deel 1 & 2 - Beverly Lewis

1. DE BOODSCHAP - Beverly Lewis
Vertaling: Lia van Aken
Kok 2000 (249 blz)
Paperback
In goede staat
ISBN: 9789043502351

Rachel Yoder, een jonge Amish vrouw, is van nature verlegen. Na de plotselinge dood van haar man kruipt ze volledig in haar schulp. Zelfs haar dochtertje kan haar nauwelijks bereiken.
Journalist Philip Bradley moet een artikel schrijven over de Amish, maar het wil niet erg vlotten. Dan vindt hij een oude briefkaart - met een verbleekte boodschap van Rachels oudoom Gabriël, die jaren geleden in de ban gedaan was. Zijn vondst brengt de hele Amish gemeenschap in rep en roer.
Tussen Rachels traditionele leven en Philips stadse manieren ligt een wereld van verschil. De geschiedenis van Rachels beruchte familielid brengt hen echter dichter bijeen. Kunnen hun ontdekkingen Rachel de moed geven om te geloven in genezing?

2.
HET KRUISPUNT - Beverly Lewis
Vertaling: Lia van Aken
Kok 2001 (232 blz)
Paperback
In goede staat
ISBN: 9789043502559

Journalist Philips Bradley kan de Amish gemeenschap niet uit zijn hoofd zetten. Hun ongecompliceerde manier van leven spreekt hem aan; zijn eigen carrièregerichte bestaan in New York geeft hem geen voldoening. Vooral Rachel Yoder en haar dochtertje Annie zijn vaak in zijn gedachten. Wanneer Philip terugkeert naar Bird-in-Hand, merkt hij echter dat de kloof tussen Rachel en hem nog steeds onoverbrugbaar is. Is er een gezamenlijke toekomst voor hen mogelijk?
Philip gaat naarstig op zoek naar geneeswijzen voor Rachels blindheid. Ook Rachel zelf gelooft vast dat ze ooit weer zal zien. Ze is ervan overtuigd dat de toverdokter daar geen rol in zal spelen: alleen God kan haar genezen. Maar de weg naar genezing blijkt zwaar, als herinneringen aan haar trauma langzamerhand weer bovenkomen.

€ 13,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (853gr)


Meer titels van Beverly Lewis:
De laatste bruid
Oktoberlied
Dochters van het verbond
De redding van Sarah Cain
Een plaats om te schuilen
De bloeitijd
Erfenis
Nellie Fisher trilogie
Katie Lapp trilogie
Annies volk trilogie


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.