MarktPlaza

Geluksknoop hanger met lange flos

64x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mooie gelukshangers voor geluk en het verdrijven van de kwade geesten voor in huis, op het werk of aan de autospiegel. Leuk kadootje als je jezelf of een ander voorspoed, geluk of financieel geluk toewenst.

Elke hanger bestaat uit een gevlochten knoop (staat voor oneindig veel geluk en voorspoed), een hanger met speciale betekenis en een lange rode flos.
Er zijn hangers met een vaas, een zak geld, gebedswiel met mantra, en met afbeeldingen van Boeddha. De hanger heeft een totale lengte van circa 33 cm.

•De vaas met schatten symboliseert een kostbare, eindeloze regen van geluk: een lang leven, rijkdom, voorspoed, alle vergankelijke weldaden van deze wereld en de ultieme zegen van de bevrijding.
•De zak geld staat voor financieel geluk.
Gebedswiel met mantra. Door het gebedswiel rond te draaien gaat de mantra op in de wind, zodat iedereen goed karma kan verkrijgen.
Boeddha is te beschouwen als een mens die zijn geest zuiverde van alle verstorende emoties en onwetendheid, en die al zijn mogelijkheden ontwikkelde. Ieder voelend wezen dat hetzelfde doet wordt een Boeddha, want er zijn vele Boeddha’s, niet slecht één.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!