MarktPlaza

Gegraveerde buffelschedel, Buffel schedel bewerkt gegraveerd

123x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De gegraveerde buffel schedel is rechtstreeks afkomstig van de (volgens locals) beste graveerder van Bali, Indonesië.

We hebben meerdere buffel schedels met verschillende graveringen en afmetingen. De vraagprijs van de buffel schedels is afhankelijk van deze gravering en de afmetingen. De vanaf prijs van een koe schedel is €180,- en van een buffel schedel €240,-.

Interesse? Stuur eenvoudig en snel een bericht voor meer foto's of informatie over afmetingen, prijzen en (tijdelijke) aanbiedingen. Bellen/whatsAppen naar 0612022039 is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen binnen 24 uur je vragen beantwoorden en je waar nodig doorverwijzen naar onze website.

Uiteraard is het mogelijk om op afspraak vrijblijvend te komen kijken. Dit heeft onze voorkeur aangezien wij vinden dat je de gegraveerde buffel schedel in het echt gezien moet hebben. Verzenden is uiteraard wel mogelijk. Bezorgen is bespreekbaar.

Kijk ook naar onze andere advertenties voor vele verschillende gegraveerde buffel schedels!

Tip: Vanwege wijzigingen in de voorraad zal de advertentie met enige regelmaat opnieuw geplaatst worden. Op dat moment zal ook je keuze om deze advertentie als favoriet op te slaan verloren gaan. We willen je daarom adviseren om niet deze advertentie, maar onze website als favoriet op te slaan. Deze bevat immers ook de meest actuele informatie, foto's en prijzen.

Let op! Wij garanderen dat deze schedels echte buffel schedels zijn. Dit in tegenstelling tot vele andere "buffel schedels" die online worden aangeboden. Het betreft hier vaak namaak of exemplaren waarbij de schedel of hoorns afkomstig zijn van een koe.

Woordenlijst:Schedel, buffelschedel, gegraveerd, gecarved, handgegraveerd, western, buffel, waterbuffel, karbauw, gravering, carving, gewei, hoorns, hoorn, horens, longhorn, Barong, Boeddha, Dolfijn, Draak, Bloem, Lotus, Ganesha, Saraswati, Shiva, bohemian, ibiza, Bali, brocante, bewerkt, decoratie, decoratief, Tattoo