Gebedsketting (Mala) van groen sandelhout

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.


Groen sandelhout, ook bekend als verawood, heeft een pittig, bosachtig, rokerig aroma. In wisselwerking met lichaamswarmte, zal het hout je belonen door deze subtiele geur vrij te geven wanneer je het draagt. De geur van sandelhout geeft gevoelens van sereniteit en diepe ontspanning, waardoor dit hout zeer geschikt is voor meditatie of voor het kalmeren van stress en angst.

 

Deze houtsoort heeft de unieke eigenschap om van kleur te veranderen. Blootstelling aan zonlicht zal de groene kleur van het hout verdiepen en na verloop van tijd kan de kleur diep bosgroen worden. Aangezien dit een natuurlijk product is, zal de kleur variëren en zal elke kraal zijn eigen persoonlijkheid ontwikkelen.

 

De energie van hout, inclusief sandelhout, stimuleert de wortelchakra, waardoor je wordt geaard en het gevoel van veiligheid en vertrouwen toeneemt. De groene kleur van de verawood activeert ook de hartchakra, waardoor gevoelens van liefde, mededogen, empathie en vreugde toenemen.

 

 Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.