MarktPlaza

Gastronomisch arrangement in een cottage nabij Malmedy!

245x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Duik in de winter even onder in een prachtige omgeving, heerlijke gerechten, lange wandelingen en een goed boek bij de houtkachel!

Op een park nabij Malmedy, bieden wij in de maanden november, december (m.u.v. de feestdagen), januari en februari een heerlijk arrangement aan!


U verblijft in een knus chalet met houtkachel in een uitgestrekt bosgebied. U kunt gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de jacuzzi. De bedden zijn opgemaakt en badlinnen is aanwezig.
Na een lange wandeling (want een gratis wandelkaart van de omgeving hoort ook bij dit arrangement) kunt u plaatsnemen in het sfeervolle restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner.

Het gastronomisch weekend omvat twee overnachtingen in cottage, 2x ontbijt, 2x een heerlijk 3-gangendiner, een gratis wandelkaart van de omgeving en gratis gebruik van het verwarmde binnenzwembad en jacuzzi. Te boeken in de maanden november, december (tot de feestdagen), januari en februari.

Prijs op basis van 4 personen:
Arrangement € 180,00 p.p.

Prijs op basis van 2 personen:
Arrangement € 264,00 p.p.

Meer informatie: https://www.ardennenplezier.nl/?p=3847

Kijk snel op de site voor meer informatie of bel 0570-615994 (of 0031570 615994 vanuit België) om te reserveren! Wij zijn elke dag te bereiken van 10.00 tot 22.00 uur.