Ga eens naar Bed met een Cabaretier

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 165x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Te koop:
GA EENS NAAR BED MET EEN CABARETIER
door Frank Verhallen

Het Leids Cabaretfestival bestond in 2003 een kwarteeuw en is daarmee, op het oorspronkelijk Delftse Cameretten na, het oudste in zijn soort.
Cabarethistoricus en -recensent Frank Verhallen dook in de archieven en diepte daaruit een grote hoeveelheid boeiend materiaal op: aanmeldings- en beoordelingsformulieren, brieven, krantenknipsels, juryrapporten en foto's.
Hij rangschikte het omgekeerd chronologisch, zodat het boek met de meest recente geschiedenis begint om dan langzaam terug te gaan in de tijd.
Voorafgaand aan het geschiedverhaal in documenten staat een vraaggesprek door Henk van Gelder met Harry Kies, initiator en nog steeds organisator van het festival.
Ook kijken winnaars en finalisten, onder wie Dubbel & Dwars (met Jack Spijkerman), Zak & As (met Erik van Muiswinkel en Justus van Oel), Kee s Torn, Vincent Bijlo, Sanne Wallis de Vries en Sara Kroos, terug op hun optreden van destijds en de carriere die daarop volgde.
Lang niet alle deelnemers hebben van cabaret hun vak gemaakt, maar geen van hen lijkt verbitterd te zijn wanneer het leven een andere wending heeft genomen.

Uitgave: Bruna
Gebonden, hardcover,
1e druk
In voortreffelijke staat
(CDJK)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.