G. van Veldhuizen - Het witte nijlpaard

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

G. van Veldhuizen - Het witte nijlpaard
Spiegelserie
N.V. gebr. Zomer & Keunings uitgeversmaatschappij
248 pag.
harde kaft, met stofomslag
In de stofomslag zitten wat scheurtjes (van binnenuit geplakt) en vouwtjes en ook is er een heel klein stukje vanaf, af en toe wat ouderdomvlekjes; de eerste pagina is uit het boek, deze was echter tekstloos, dus u mist hier niets aan.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Pertinent niet in Rotterdam, maar in een louter fictieve stad in en rond een even denkbeeldige clubhuis speelt zich de geschiedensi af van de taxichauffeur Piet Wulders, van de vicaris Bram van Vollenhoven en het meisje dat hij zo dom was de bons te geven, van de levens- en trouwlustige stiefzus en stiefbroer Sari en Jan, en van nog een dozijn andere - vooral jone - mensen, die òf tot de volkswijk behoren, òf daarin als jeugdleiders en maatschappelijke werksters arbeiden. En op de een of andere manier worden ze allen geconfronteerd met dat vreemde verhaal uit Mattheüs 2, hoe de kleine Jezus eens naar egypte moest vluchten. Wulders trekt daar meer praktische conclusies uit dan Bram, die er natuurlijk over preekt, doch daarvoor is hij dan ook aanstaand predikant. Het is beter om niet te vertellen hoe het allemaal afloopt. Ergens in het boek ontdekt Wulders namelijk dat een geschiedenis nooit, in der eeuwigheid nog niet, afloopt. De auteur van dit boek is dominee - en hij verlo
ochent zijn ambt neit. Hij is van mening daat iedereen maar moet uizoeken wat het verhaal van De Vlucht in zijn eigen situatie te zeggen heeft.
Een levendig, modern boek, dat ons midden in de werkelijkheid van het grote-stadsleven van onze tijd verplaatst - op die boeiende wijze, die alleen de roman ons kan schenken."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.