Frits Spits - Tijd Voor Tweespraak 1

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Frits Spits  -  Tijd Voor Tweespraak 1

BCZ

Frits Spits is radiomaker en televisiepresentator van het eerste uur. Frits Spits werd geboren als Frits Ritmeester geboren in 1948, in Eindhoven. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Ook werd Frits Spits onderscheiden met de Gouden Harp voor zijn verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek.

Twee kamelen lopen door -de Kalverstraat. Zegt de een tegen de ander...............

KRO's Tijd voor Twee is de populaire radioprogramma dat Frits Spits dagelijks presenteert op Radio 2. In dit programma draait alles om de twee. Een van de vaste onderdelen in de uitzending is de Tweespraak. Frits geeft de voorzet voor een grap die gebaseerd is op het nieuws van de dag. De luisteraars maken de zin af en de op een na beste afmaker de nummer twee wordt beloond met een diner voor twee.

Na ruim een jaar is de Tweespraak uitgegroeid tot een zeer succesvolle rubriek. Er wordt heel wat gefantaseerd tussen 12 en 2 en dagelijks weten honderden luisteraars door te dringen tot het KRO telefoonteam. De uiterst kritische Chef Tweespraak maakt vervolgens een selektie en stelt het eindklassement samen. Dit boekje is de opbrengst van het eerste jaar Tweespraak.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.