Frietwagen huren uden op locatie frietkar frietkraam v…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 230x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Frietje on tour op locatie in Uden,
DE frietwagen, voor al uw feesten, partijen, evenementen en bijeenkomsten.
Geniet van heerlijke frieten en kwaliteitssnacks met Frietjeontour bij u op locatie.
Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Frietjeontour voorop!
Woont u in Uden en wilt u een feest geven met een bijzonder en uniek tintje? Dan is een snackkar op locatie misschien precies wat u zoekt. Om uw feest tot een succes te maken kunt u een frietwagen huren in Uden. De oranje Frietontour frietkraam verzorgt een gezellige dag voor jong en oud. Met verse frieten op locatie kunt u zorgeloos een feest vieren. U hoeft zelf niet voor het eten te zorgen en de opvallende frietwagen zorgt direct voor een feestelijk tintje.
Iets bijzonders maken van uw feest is mogelijk met ons speciale VIP-arrangement. Naast kiezen uit de lekkerste snacks en verse frieten, biedt dit pakket extra service en drank. Dit pakket biedt een gezellige bar met bediening, een biertap én vier verschillende wijnen. U kunt kiezen uit alle snacks van de andere arrangementen, maar dan in een luxe setting.
Mensen zijn gek op een frietje op elke gelegenheid. Heeft u al eens gedacht aan een frietwagen huren voor een bedrijfsborrel of voor een communie? Ook voor buurtfeesten is een frietkar huren een gezellig initiatief. Zowel volwassenen als kinderen genieten van een goede zak friet. Ons gastvrije personeel maakt de dag compleet. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze opvallende frietkraam in te huren voor een school. Een leuke verrassing die de kinderen niet snel vergeten!
Kijk snel op onze webiste voor de mogelijkheden.
Voor elke thema een frietje on tour!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.