MarktPlaza

Friese stabij pups

491x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

In het warme nest van ons huis, verwelkomde moeder Flora met liefdevolle zorg een prachtig nest van tien speelse puppies, terwijl vader Djurre zijn eigen speciale kenmerken aan hen doorgaf. Terwijl deze pups hun eerste stapjes in de wereld zetten, hebben ze al snel hun eigen persoonlijkheden en unieke charmes onthuld.

Hoewel sommigen van deze kleine avonturiers al hun nieuwe thuis hebben gevonden, zijn er nog zes schitterende puppies die wachten op hun eigen familie. Elk van deze levendige zielen straalt met belofte en enthousiasme, klaar om deel uit te maken van een liefdevol huishouden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verwelkomen van een nieuw lid in hun gezin, bieden we deze prachtige puppies aan voor €750, met een aanbetaling van €150 om je interesse en inzet te bevestigen. Jouw huis kan de perfecte plek zijn voor een van deze pups om te groeien, te spelen en voor altijd geliefd te worden.

Als je gelooft dat jouw huis de ideale omgeving kan bieden voor een van deze overgebleven puppies, nodigen we je van harte uit om ons te ontmoeten. Samen kunnen we bespreken welke van deze geweldige puppies het beste bij jullie past en hoe jullie dit nieuwe avontuur samen kunnen beginnen.

Lieve groet,
Fam. Struiksma
Tel 0611890929