Frederique Hebrard Vrouw van de wereld

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 117x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Frederique Hebrard Vrouw van de wereld
Paperback
Sixtine Bader, wees, groeit op op Walheim, een oud familielandgoed in de Elzas. Van haar grootvader, Morand Bader, krijgt ze een ongebruikelijke opvoeding: al op jonge leeftijd wordt ze ingewijd in religie, politiek en literatuur.
Sixtine ontwikkelt zich tot een briljante juriste en ze treedt in het huwelijk met de steenrijke Amerikaanse zakenman Jimmy Harper. Op haar trouwdag maakt ze kennis met de arts en wetenschapper professor Pierre-Baptiste Lambert, een ontmoeting die haar leven een totaal andere wending zal geven.
Samen met Pierre-Baptiste komt Sixtine, inmiddels opgeklommen tot ambassadeur, vast te zitten in een Zuid-Amerikkanse bananenrepubliek. Na een spectaculaire reddingsactie keren ze, inmiddels bekend over de hele wereld, met negen geredde weeskinderen terug in Frankrijk. Sixtine scheidt van haar man en trouwt met Pierre-Baptiste.
Er is echter iemand die hun het geluk niet gunt en alles in het werk stelt hun leven kapot te maken. Er worden diepe wonden geslagen, maar de hechte band met de mensen die ze als een internationale liefdevolle familie om zich heen verzameld heeft, maakt dat deze kunnen helen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.