MarktPlaza

Fred Miller - Yoga Voor Alledaagse Klachten

78x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

190 pagina's

erfelijkheid en de toepassingen van dna-technologie

Eenvoudige oefeningen om ongemakken te voorkomen
Gebruik de kracht van yoga voor het verlichten
van dagelijkse klachten als hoofdpijn, nekpijn en rugklachten, maar ook bij chronische last van de polsen, handen en schouders.
Yoga- en meditatieleraar Fred Miller werkte samen met chiropractors, artsen en acupuncturisten om een nieuwe serie oefeningen te ontwikkelen, om chronische, alledaagse klachten te lijf te gaan. Yoga voor alledaagse klachten is voorzien van duidelijke tekeningen als aanvulling op de een-voudige lichaams- en ademhalingsoefeningen, die de geïrriteerde spieren verzachten en de pijn verlichten.
Bewijs jezelf en je lichaam een dienst met 10 minuten per dag oefeningen uit Yoga voor alledaagse klachten!
Fred Miller is ruim 20 jaar beëdigd Viniyogaleraar. Hij geeft workshops, doceert aan de Universiteit van Los Angeles en is columnist voor het tijdschrift LA Yoga.

Verschillende series yogaoefeningen voor het verlichten van alledaagse klachten, zoals hoofdpijn, nek en rugpijn en reumatische pijnen. Deze oefenprogramma's zijn samengesteld en schematisch met tekeningen weergegeven door een Amerikaanse viniyogaleraar. Viniyoga is een zachte vorm van hathayoga, waarin houding en ademhaling met elkaar verbonden zijn in een serie van eenvoudige meditatieve houdingen. Het boek bestaat uit veertien hoofdstukken, die elk een bepaald deel van het lichaam of aandoening behandelen. Aan het eind van elk hoofdstuk worden de bewegingen samengevoegd tot een compleet oefenprogramma, dat weergegeven is in eenvoudige, maar duidelijke zwart-wittekeningen