MarktPlaza

Franse Bulldog | Reutje| | FCI | Hoger segment

57x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Met pijn in ons hart moeten wij op zoek naar een liefdevol nieuw huisje voor onze Vinci. Onze volwassen hond accepteert hem helaas niet.
Dat ligt niet aan Vinci maar het humeur van onze volwassen hond. Vinci is in goede gezondheid, bijna 13 weekjes jong, heeft een prachtig neusje en een mooie vacht in de kleur blue en tan. Ook is hij in het bezit van een ARFE stamboom.
Vinci is een speelse en vrolijke pup, hij is dol op knuffelen en is een echte allemansvriend. Lief voor onze kinderen en bijzonder nieuwsgierig naar andere dieren en mensen. Hij leert snel, kent zijn naam en reageert al op een aantal basis commando’s. Zindelijkheid is nog een beetje moeilijk voor hem maar het meeste van de tijd gaat hij netjes buiten. Ook is hij gewend aan zijn plekje in de bench maar hij wil het liefste lekker knuffelen op schoot. Dagelijks wandelen vindt hij superleuk en hij loopt netjes mee.
Vinci gaat niet zomaar weg, wij zijn op zoek naar een gezinnetje dat veel liefde en aandacht kan schenken aan Vinci want dat verdiend deze mooie lieverd.
Wanneer er een match is tussen u en Vinci, krijgt u de bench, zijn dekentjes, speeltjes, kong en tuigje ook mee zodat hij zijn eigen spulletjes bij zich kan houden en zich daarmee hopelijk snel thuis kan gaan voelen.