Frans Keyers - De gevangene

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Frans Keyers - De gevangene
1968, uitgeverij De Roerdomp
139 pag.
vrij mooie staat met enkele kleine gebruiksspoortjes
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 36 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'literatuur/literaire romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Bij de eerste lezing van 'de gevangene' waren wij verrast door de adembenemde snelle ontwikkeling waarmede Keyers ons 'zijn verhaal' geeft. Hij wijkt volledig af van de klassieke, zelf van de hedendaagse roman. Enkel datgene wat hij te vertellen heeft schrijft hij, alle overige bijkomstigheden laat hij over aan onze fantasie. Met de talrijke witte vlakken tussen de tekst geeft hij ons daar trouwens ruim de gelegenheid toe. Deze verhaaltrent is niet vreemd aan zijn verbondenheid met het toneel.
Wil Keyers ons in enkele uren de gelegenheid geven om zijn verhaal te krijgen 'eerlijk tot op de graat' zoals hij dat zelf schrijft.
Wij wensen geen beknopte inhoud te geven, noch een beoordeling. Dit boek breekt niet af. Het geeft ons alleen een nuchtere realiteit. Niet meer of niet minder. Het lezen en beoordelen laten wij aan de lezer."
Frans Keyers is leraar in voordracht en toneelspeelkunst aan de Muziekakademie te Genk en direkteur van het Genker toneelensemble 'Gheiniek'.
'De Gevangene' is zijn eerste publicatie.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.