MarktPlaza

Frank Stevens/GEHEIM AGENTE(UMC-Real 261)

19x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Frank Stevens/GEHEIM AGENTE(UMC-Real 261) in nette staat.
Roger Steele, zaken- en geldmagnaat in Chicago, eigenaar van tal van bedrijven en van even talrijke miljoentjes, zit met een probleem.
Hij heeft tijdens een jachtpartij in Engeland een ongeluk gehad. Hij is van zijn paard gevallen dat met het achterlichaam op zijn benen is neergekomen. Hij is daardoor een man geworden, die levenslang aan zijn invalidenstoel gekluisterd zal" zijn. Wat nog erger is: hij kan voor zijn jonge, opvallend mooie en aantrekkelijke vrouw Leona geen man en echtgenoot meer zijn. Hij probeert een oplossing te vinden via zijn jongere broer Nick, maar dat loopt op een mislukking uit. Leona verlaat zijn huis; naar ze hem schrijft, om na te denken. Ook Nick verlaat het huis van zijn broer. Roger Steele schakelt dan Frank Stephens in: journalist, schrijver, en in zijn vrije tijd, als de opdracht hem aanstaat, particulier detective. Hij, biedt Frank Stephens een honorarium aan van tienduizend dollar, met vergoeding van alle onkosten, om zijn vrouw Leona geruisloos op te sporen en zo mogelijk terug te brengen. Maar dat moet vooral geschieden zonder de minste publiciteit.
Frank Stephens aanvaardt de opdracht. Eerst later blijkt hem, dat deze zaak toch enigszins anders in elkaar zit dan hij denkt en dan Roger Steele het heeft doen voorkomen.
En als dan in de blokhut van de Steeles aan het Coon Lake Nick Steele wordt neergeschoten en met een ernstige buikverwonding in het ziekenhuis moet worden opgenomen.... 1966
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.