MarktPlaza

Frank Stephens VOOR MIJ, LIEFSTE(UMC-Real 292)

21x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Frank Stephens VOOR MIJ, LIEFSTE(UMC-Real 292) in nette staat.
Een dezer dagen gebeurt het nog eens, dat een van de verslaggevers van de Chronicle, het grootste dagblad van de Verenigde Staten, de necrologie, het overlijdensbericht van haar misdaadreporter Frank Stephens moet gaan schrijven.
Het vreemde is, dat dit nog niet gebeurd is, want als er één verslaggever is die veel waagt en desnoods zijn leven riskeert, dan is het wel de nieuwshavik Frank Stephens.
Maar wanneer het dan zo zou zijn, dan zou er als grafschrift moeten komen:
Hij stak zijn neus in alle mogelijke zaken, ten gerieve van zijn lezers en tot meerdere eer en glorie van de politie. En hiermee was zelfs commissaris Tiny O'Sullivan het eens.
De recente ontmaskering van een organisatie die een wereldwijd vertakte handel in blanke spavinnen drijft, was een kolfje naar de hand van Frank Stephens. Handel in blanke slavinnen staat boven aan het lijstje van de misdaad. Voeg daarbij de opwinding van de zaak en het verlangen de meisjes te sparen voor een wreed en verschrikkelijk lot, dan zijn er alle redenen aanwezig om door te zetten tot de organisatie is opgerold. Frank krijgt zijn portie. Vanzelfsprekend.
Maar hij had een goede steun aan de samenwerking met captain O'Sullivan.
Natuurlijk lieten de meisjes die Frank verloste door zijn onderzoek niet na hem haar dank te betuigen.
En dat maakte veel goed. 1968
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.