MarktPlaza

Fraai versierde mala van Turkoois

63x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

Gewoon prachtig is hij, deze exclusieve, handgemaakte mala afkomstig uit Tibet. Dit gebedssnoer is circa 85 cm. lang en is gemaakt van 108 kralen (circa 0,8 cm. doorsnee) van natuurlijke turkoois. De kralen zijn geregen aan licht elastisch materiaal zodat de mala zowel als ketting, als om de pols gedragen kan worden.

Onderaan de mala zijn fraai bewerkte ornamentjes van koper verwerkt.

De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra‚Äôs, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.